Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ανακοινώσεις

Απόφαση Γ.Σ. ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. στις 28-9-2010

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας γνωστοποιούμε την απόφαση της Γ.Σ. των μελών του Συνδέσμου μας που διεξήχθη την Τρίτη 28/9/2010.

Η Γ.Σ. των μελών του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. αποφάσισε κατά πλειοψηφία:

"Για να γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. θεωρούμε απαραίτητη την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Ε.Ο.ΠΕ. και Ο.Δ.Β.Ε. όπου στον τρόπο καταβολής αποζημιώσεων των διαιτητών η διατύπωση να είναι η ακόλουθη:

«Η καταβολή των αποζημιώσεων των διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας (αποζημίωση αγώνα, μετακίνηση, ενδεχόμενη διαμονή κλπ.) θα γίνεται κάθε εβδομάδα μετά την τέλεση των αγώνων ως ακολούθως:
Για αγώνες που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Κυριακή η εξόφληση θα λαμβάνει χώρα την αμέσως επόμενη εβδομάδα, το αργότερο την Πέμπτη.
Η εξόφληση θα πραγματοποιείται: α) για τα Εθνικά Πρωταθλήματα από την Ε.Ο.ΠΕ. στους κατά τόπους Συνδέσμους διαιτητών και β) για τα τοπικά, από τις αντίστοιχες Τοπικές Ενώσεις ή Επιτροπές στους κατά τόπους Συνδέσμους διαιτητών, με βάση αντίστοιχες καταστάσεις πληρωμών που θα συντάσσουν η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ και οι Επιτροπές Διαιτησίας Ενώσεων/Τ.Ε. κατά περίπτωση.
Σε περίπτωση καθυστέρησης της καταβολής ή αδυναμίας καταβολής των αποζημιώσεων από την Ε.Ο.ΠΕ. ή τις Τοπικές Ενώσεις ή Επιτροπές, καθιερώνεται άμεσα σύστημα καταβολής των αποζημιώσεων των διαιτητών (αποζημίωση αγώνα, μετακίνηση, ενδεχόμενη διαμονή κλπ.) στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου ή των εκάστοτε διοργανωτών και εν συνεχεία εκκαθάριση μεταξύ Ε.Ο.ΠΕ. - Ενώσεων -Σωματείων».

Επίσης, διατυπώνουμε τις εξής προτάσεις-παρατηρήσεις:
- Η σύνταξη ενός ρεαλιστικού και κοινά αποδεκτού κανονισμού διαιτησίας για Βόλεϊ και Beach Volley να βασιστεί στην ήδη διαμορφωμένη πρόταση.
- Η κοινή επιτροπή να συνεδριάζει σε τακτά διαστήματα, να εξετάζει την πορεία τακτοποίησης των οφειλών, να διαπιστώνει την ανάγκη ανατιμήσεων στα έξοδα μετακινήσεων (π.χ. λόγω αύξησης της τιμής της βενζίνης), να προτείνει την εξίσωση αποζημιώσεων Α και Β Διαιτητή και να μελετήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης ενώσεων και συνδέσμων.
- Για την καταβολή των οφειλών προτείνεται η εξόφληση να αρχίσει από τα οφειλόμενα αγων. περιόδου 2009-2010 και η καταβολή του ποσού των 74.000 ευρώ (προτείνεται η αύξησή του) να γίνει σε δύο ισόποσες δόσεις η πρώτη μέχρι 11/10/2010 και η δεύτερη μέχρι 15/12/2010 αναλογικά με τις οφειλές ανά Σύνδεσμο.
- Για την πλήρη εξόφληση αποζημιώσεων βόλεϊ να καταβάλλεται ποσό τουλάχιστον 250.000 ευρώ ανά έτος (150.000 ευρώ έως 31/3 και 100.000 ευρώ έως 31/10 κάθε έτους).
- Για την πλήρη εξόφληση αποζημιώσεων μπιτς βόλεϊ, όπως προβλέπεται μέχρι 31/5/2011.
- Για την αναπροσαρμογή της χιλιομετρικής αποζημίωσης να γίνει 0,20 ευρώ/χλμ. από 1/1/2011 και να αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις αυξήσεις της τιμής της βενζίνης με πρόταση της κοινής επιτροπής.

Ελπίζουμε ότι η πρότασή μας αυτή θα συμβάλει στην αντιμετώπιση του υπάρχοντος αδιεξόδου και θα γίνει αντιληπτό ότι είναι αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος των διαιτητών για την πορεία του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε.

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στον περιορισμό των μετακινήσεων στο 5%.

Προτείνουμε επομένως την αποδοχή των προτάσεων της Ε.Ο.ΠΕ., εφόσον υιοθετηθεί η προτεινόμενη διατύπωση σε γραπτή συμφωνία Ε.Ο.ΠΕ. και Ο.Δ.Β.Ε., σε κάθε άλλη περίπτωση εμμένουμε στην αποχή."

Σημειώνεται ότι οι προτάσεις που μειοψήφισαν ήταν να εμμείνουμε στο να καθιερωθεί η καταβολή των αποζημιώσεων στο γήπεδο πριν τον αγώνα και να περιοριστεί ο χρόνος εξόφλησης των παλαιών οφειλών σε δύο χρόνια.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στη Γ.Σ. Ο.Δ.Β.Ε. της 2/10/2010 μετά από απόφαση του Δ.Σ. εκπρόσωποι του Συνδέσμου μας θα είναι ο Πρόεδρος Γ. Γεωργουλέας ως τακτικός και ο Ταμίας Αλ. Μυλωνάκης ως αναπληρωματικός.

Από το Δ.Σ. ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α.



Επιστροφή

Χορηγοί

Επικοινωνία

Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου 1,
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Ν. Φάληρο Αθήνα 18547
210 4825783
210 4825783
info@sydpeaaa.gr
Περιοχή Χρηστών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) του sydpeaaa.gr





© 2015   sydpeaaa.gr