Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ανακοινώσεις

Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. έκοψε τη βασιλόπιτα του 2025 και προχώρησε σε βραβεύσεις



Τη βασιλόπιτα του 2025 έκοψε, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α., στην Αίθουσα Τύπου του Ο.Α.Κ.Α, παρουσία πλήθους μελών του και επίτιμων προσκεκλημένων. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν το Μέλος του Δ.Σ της ΕΟΠΕ, Ανδρέας Σωνάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Κωνσταντίνος Αλλαγιάνης, ο Πρόεδρος της Ο.Δ.Β.Ε., Σταύρος Μαυρικίδης, ο Γραμματέας της ΚΕΔ ΕΟΠΕ, Βασίλης Ράπτης, το Μέλος της ΚΕΔ ΕΟΠΕ και Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της CEV, Γιώργος Γεωργουλέας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Παναγιώτης Καπάνταης, ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π., Κώστας Σωτηρόπουλος, και η Πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π., Κωνσταντίνα Καντλή.

Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νίκος Σοφιανός, Διευθυντής της ΕΟΠΕ, ο  Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Χρήστος Σύλλας, το Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Φώτης Μαραγκάκης, ο Ταμίας της Ο.Δ.Β.Ε., Σεραφείμ Πολίτης, το Μέλος της ΚΕΔ ΕΟΠΕ, Φώτης Πέρρος, η Υπεύθυνη Εκδηλώσεων του Ο.Α.Κ.Α., Χριστίνα Μιχαήλ, και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π, Στέλιος Γεωργιάδης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Κώστας Μαργαρίτης, πρώην Διευθυντής της ΕΟΠΕ και πρώην Διεθνής Διαιτητής.

Τους χαιρετισμούς ακολούθησε μία σειρά από βραβεύσεις. Η αρχή έγινε με την απονομή ειδικής πλακέτας στον Διεθνή Διαιτητή, Επαμεινώνδα Γεροθόδωρο για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Την εν λόγω βράβευση πραγματοποίησε ο Κ. Μαργαρίτης. Ταυτόχρονα, ο Ε. Γεροθόδωρος παρέλαβε από τον Γ. Γεωργουλέα βραβείο και για τη συμμετοχή του στο VNL 2024.

Ακολούθησαν η βράβευση από τον Κ. Αλλαγιάννη  της Διεθνούς Διαιτητή, Λεμονιάς Μουλά, για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Κ18 στη Βουλγαρία και η βράβευση από τον Κ. Σωτηρόπουλο του Διεθνή Διαιτητή, Κωνσταντίνου Βουδούρη, για τη συμμετοχή του ως Challenge Referee στον τελικό του CEV Cup Ανδρών 2024 στη Γερμανία και στον τελικό του European Silver League Γυναικών 2024 στην Πορτογαλία. Βραβείο παρέλαβε από τον Β. Ράπτη και η Διαιτητής, Κωνσταντίνα Μαλλιάρα, για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα 2024 στη Σερβία.

Ο Σύνδεσμος βράβευσε ακόμα τον Διεθνή Διαιτήτη, Νικόλαο Φραγκάκη, για τη συμμετοχή του στον τελικό του European Silver League Γυναικών 2024 στην Πορτογαλία, τον δόκιμο Διεθνή Διαιτητή, Βασίλη Νικάκη, για την επιτυχή παρακολούθηση της σχολής υποψήφιων διεθνών διαιτητών 2024 στη Βουλγαρία

Έπειτα, έλαβε χώρα η απονομή των βραβείων «Φανούρης Αγάθος» στην Ναταλία Μαστοράκη, για την καλύτερη επίδοση στις εξετάσεις της Ο.Δ.Β.Ε 2024 και στους Βαγγέλη Αρβανίτη, Φραγκίσκο Βαρατάση, Κωνσταντίνα Μαλλιάρα, Φανή Οικονομοπούλου και Αθανάσιο Τόλιο για την καλύτερη επίδοση στο τεστ ΚΕΔ/ΕΟΠΕ 2024.

Επίσης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. βράβευσαν τον Κ. Μαργαρίτη για τη συγγραφή του βιβλίου «Το σκαλοπάτι της επιτυχίας – Η τέχνη της διαιτησίας», τον Γ. Γεωργουλέα για την επιλογή του για δεύτερη συνεχόμενη θητεία ως μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας της CEV, τον Μιχάλη Τσιντομηνά για την εθελοντική προσφορά του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε Παγκόσμιες Διοργανώσεις Βόλεϊ, το Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Α. για την αρωγή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αλλά και τις Ναταλί Εμμανοηλίδη και Σοφία Καρατζογλίδου για την πολυετή συμμετοχή τους ως σημειώτριες σε τελικούς διάφορων διοργανώσεων.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος τίμησε τα μέλη του που διηύθυναν τους περισσότερους αγώνες στις κατηγορίες της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, προσφέροντάς τους δωροεπιταγές. Τον μεγαλύτερο αριθμό αγώνων (124) κατέγραψε η Αγγελική Σταυράτη, με τον Δημήτρη Χουλιαρόπουλο να κατατάσσεται δεύτερος (118 αγώνες) και τους Αντώνη Γεώργα και Σπύρο Τρύφων να μοιράζονται την τρίτη θέση (117 αγώνες).

Τέλος, απονεμήθηκαν τα διπλώματα του Καθηγητή Διαιτησίας στους Χρίστο Μάλφα, Ειρήνη Μουλά, Λεμονιά Μουλά και Σπύρο Πρέντζα, αλλά και τα πτυχία των νέων διαιτητών και μελών, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Για την ιστορία, τα δύο φλουριά κέρδισαν οι Γιώργος Καπότης και Κώστας Ρητάς.



Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Επικοινωνία

Μεγ. Αλεξάνδρου 46-48,
Αθήνα Τ.Κ. 104 36
210 4825783
210 4825783
info@sydpeaaa.gr
Περιοχή Χρηστών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) του sydpeaaa.gr





© 2015   sydpeaaa.gr