Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ανακοινώσεις

O ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και πραγματοποίησε βραβεύσεις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2024 έκοψε, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α., στην Αίθουσα Τύπου του Ο.Α.Κ.Α, παρουσία 100 μελών και επίτιμων προσκεκλημένων. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Κωνσταντίνος Αλλαγιάνης, ο Πρόεδρος της ΟΔΒΕ, Φώτης Πέρρος, ο Γραμματέας της ΚΕΔ ΕΟΠΕ, Βασίλης Ράπτης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Παναγιώτης Καπάνταης, ο Γενικός Συντονιστής του Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π., Ιωάννης Στουραΐτης, και η Πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π., Κωνσταντίνα Καντλή.

Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Χρήστος Σύλλας, το Μέλος του Δ.Σ. Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Φώτης Μαραγκάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Δ.Β.Ε., Σταύρος Μαυρικίδης, ο Ταμίας της Ο.Δ.Β.Ε., Σεραφείμ Πολίτης, το Μέλος της ΚΕΔ ΕΟΠΕ και Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της CEV, Γιώργος Γεωργουλέας και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π, Στέλιος Γεωργιάδης. Επιπρόσθετα, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Θέμης Καλπακτσόγλου, πρώην Πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α., πρώην Μέλος της ΕΟΠΕ και πρώην Διεθνής Διαιτητής, ο Κώστας Μαργαρίτης, πρώην Διευθυντής της ΕΟΠΕ και πρώην Διεθνής Διαιτητής, ο Σταύρος Μποζίκας, πρώην Μέλος της Ο.Δ.Β.Ε., η Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Κ.Α., και η Αναστασία Αντωνιάδου-Παλαιάκη.

Τους χαιρετισμούς ακολούθησαν οι βραβεύσεις των μελών του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. που αποχώρησαν από την ενεργό δράση και των διεθνών διαιτητών που συμμετείχαν σε σημαντικές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις το 2023, ενώ απονεμήθηκαν επίσης τα βραβεία «Φανούρης Αγάθος», τα πτυχία στους νέους διαιτητές του Συνδέσμου, αλλά και δωροεπιταγές στους διαιτητές που διηύθυναν τους περισσότερους αγώνες στις κατηγορίες της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, κατά την οποία το φλουρί κέρδισε ο Γιώργος Γεωργουλέας.

Οι βραβεύσεις που πραγματοποίησε ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.- Α.Α.Α. στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σε μία σειρά από βραβεύσεις προέβη την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.- Α.Α.Α., στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Ο.Α.Κ.Α. Οι εν λόγω βραβεύσεις αφορούσαν τα μέλη του Συνδέσμου που αποχώρησαν από την ενεργό δράση, τους διεθνείς διαιτητές, τους νέους διαιτητές, τους αριστεύσαντες στις εξετάσεις και τους διαιτητές που διηύθυναν τους περισσότερους αγώνες στις κατηγορίες της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικότερα, η αρχή έγινε με την Τιμής Ένεκεν βράβευση του Δημήτρη Ονόπα. Η απονομή έγινε από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΟΠΕ, Περικλή Μπακοδήμο. Επιπλέον, Τιμής Ένεκεν βράβευση έλαβε και ο Φώτης Μαρκάτης, από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Κωνσταντίνο Αλλαγιάνη. Σημειώνεται ότι και οι δύο βραβευθέντες αποχώρησαν από την ενεργό δράση και συνεχίζουν πλέον από τον ρόλο των Παρατηρητών Διαιτησίας. Παράλληλα, έλαβε χώρα και η Τιμής Ένεκεν βράβευση της Άννας Παπασηφάκη, λόγω της αποχώρησής της από την ενεργό δράση. Το βραβείο απένειμε ο Θέμης Καλπακτσόγλου, πρώην Πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α., πρώην Μέλος της ΕΟΠΕ και πρώην Διεθνής Διαιτητής, ενώ ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης, Διεθνής Διαιτητής και μέλος του Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΠΕ.- Α.Α.Α., δώρισε στην Α. Παπασηφάκη ένα κολάζ με φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις στους Διεθνείς διαιτητές του Συνδέσμου για τη συμμετοχή τους σε σημαντικές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις το 2023. Έτσι, ο Πρόεδρος της Ο.Δ.Β.Ε., Φώτης Πέρρος, απένειμε βραβείο στον Επαμεινώνδα Γεροθόδωρο για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του FIVB VNL Ανδρών 2023 στην Πολωνία και στα Προ-Ολυμπιακά Τουρνουά Ανδρών-Γυναικών 2023 στην Κίνα, ενώ ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης παρέλαβε βραβείο για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυναικών Κ19 2023 στην Κροατία από το Μέλος της ΚΕΔ ΕΟΠΕ και Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της CEV, Γιώργο Γεωργουλέα. Ακολούθησε η βράβευση από τον Γραμματέα της ΚΕΔ ΕΟΠΕ, Βασίλη Ράπτη στον Χρήστο Κούβελο για τη συμμετοχή του στο Volleyball World Beach Tour Pro Tour 2023 στη Λετονία, καθώς και της Παναγιώτας Ράντσιου για τη συμμετοχή της στο Volleyball World Beach Tour Pro Tour 2023 σε Ινδία και Κίνα, αλλά και στο CEV Nations Cup 2023 στο Ισραήλ από την Πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π., Κωνσταντίνα Καντλή.

Ταυτόχρονα, έλαβε χώρα η διπλή βράβευση της Διαιτητή, Χριστίνας Κατερλή, για τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ17 Ανδρών 2023 (1ος Προκριματικός Γύρος Ευρωπαϊκού Κ17) στη Βουλγαρία και τη συμμετοχή της στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης από τους Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Παναγιώτη Καπάνταη και Γενικό Συντονιστή του Σ.Φ.Ε.Ε.Ο.Π., Ιωάννη Στουραΐτη. Βραβεύθηκαν ακόμα η Διαιτητής Έλενα Λιδωρικιώτη για τη συμμετοχή της στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης από τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., Χρήστο Σύλλα, η Διαιτητής Κωνσταντίνα Μαλλιάρα, για τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ19 Ανδρών 2023 στην Αλβανία από τον Ταμία της Ο.Δ.Β.Ε., Σεραφείμ Πολίτη και τον Διαιτητή Γιώργο Κατσιάρα, για τη συμμετοχή του στο CEV Nations Cup 2023 και στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης από τον Γενικό Γραμματέα της Ο.Δ.Β.Ε., Σταύρο Μαυρικίδη.

Έπειτα, πραγματοποιήθηκε από τον Σταύρο Μποζίκα, πρώην Μέλος της Ο.Δ.Β.Ε. και τον Στέλιο Γεωργιάδη, Γενικό Γραμματέα του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Δ.Α.Π., η απονομή των βραβείων «Φανούρης Αγάθος» στους Χρίστο Μάλφα και Χριστίνα Κατερλή για την καλύτερη επίδοση στο τεστ ΚΕΔ/ΕΟΠΕ 2023, αλλά και στην Ρούλα Παππά για την καλύτερη επίδοση στις εξετάσεις της ΟΔΒΕ 2023, από την Ειρήνη Μουλά, Διεθνή Διαιτητή και μέλος Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΠΕ.- Α.Α.Α..

Επιπλέον, ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.- Α.Α.Α.. τίμησε την Μαργαρίτα Οικονομοπούλου, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Α. για την αρωγή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, απονέμοντάς της ευχαριστήρια πλακέτα. Τέλος, ο Σύνδεσμος τίμησε τα μέλη του που διηύθυναν τους περισσότερους αγώνες στις κατηγορίες της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, προσφέροντάς τους ισάριθμες δωροεπιταγές από τα Public. Τον μεγαλύτερο αριθμό αγώνων (136) κατέγραψε ο Χριστόφορος Παυλάκης, με τον Αντώνη Γέωργα να κατατάσσεται δεύτερος (127 αγώνες) και την Ελεάνα Μισιάκα στην τρίτη θέση (124 αγώνες). Η απονομή των δωροεπιταγών έγινε από τοuς Π. Καπάνταη, Χ. Σύλλα και Φ. Μαραγκάκη.



Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Χορηγοί

Επικοινωνία

Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου 1,
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Ν. Φάληρο Αθήνα 18547
210 4825783
210 4825783
info@sydpeaaa.gr
Περιοχή Χρηστών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) του sydpeaaa.gr





© 2015   sydpeaaa.gr