Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ανακοινώσεις

Δυναμική παρουσία του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. στο Futures στην ΊοΑπό 7 διαιτητές του εκπροσωπήθηκε ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures της σειράς Beach Pro Tour 2023, το οποίο διεξήχθη από την Τετάρτη 21 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου, στην παραλία του Μυλοπότα στην Ίο. Μέλη του Συνδέσμου μας μάλιστα, συμμετείχαν και στους 3 από τους 4 συνολικά τελικούς που διεξήχθησαν.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κατσιάρας ήταν Β' Διαιτητής στον Μικρό Τελικό των Γυναικών και η Χριστίνα Κατερλή, Β' Διαιτητής στον Τελικό των Γυναικών, ενώ ο διεθνής διαιτητής του ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α., Χρήστος Κούβελος, ήταν Α' Διαιτητής στον Τελικό των Ανδρών.

Επισημαίνεται, τέλος, πως οι 7 διαιτητές του συνδέσμου μας που βρέθηκαν στην Ίο ήταν (με αλφαβητική σειρά) οι Αρβανίτης Ευάγγελος, Βλάχος Δημήτριος, Κατερλή Χριστίνα, Κατσιάρας Γιώργος, Κολλάρου Έλενα, Κούβελος Χρήστος και Οικονόμου Δήμητρα, εκ των οποίων οι Ε. Αρβανίτης, Δ. Βλάχος, Ε. Κολλάρου και Δ. Οικονόμου χρησιμοποιήθηκαν ως επόπτες και γραμματείες.Επιστροφή

Χορηγοί

Επικοινωνία

Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου 1,
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Ν. Φάληρο Αθήνα 18547
210 4825783
210 4825783
info@sydpeaaa.gr
Περιοχή Χρηστών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) του sydpeaaa.gr

© 2015   sydpeaaa.gr