Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ανακοινώσεις

Διπλή παρουσία του Σ.Υ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. στο CEV Beach Volley Nations Cup 2023Διπλή ήταν η παρουσία του Σ.Υ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. στην προκριματική φάση του CEV Beach Volley Nations Cup 2023, με τον Σύνδεσμό μας να εκπροσωπείται από την Παναγιώτα Ράντσιου και τον Γιώργο Κατσιάρα.

Συγκεκριμένα, η διεθνής διαιτητής beach volley βρέθηκε, από τις 26 έως τις 27 Μαΐου, στην πόλη Netanya του Ισραήλ, προκειμένου να διευθύνει αγώνες για τον όμιλο B των ανδρών και τον όμιλο G των γυναικών. Η Π. Ράντσιου μάλιστα, ήταν Α' Διαιτητής στο Golden Set μεταξύ των Tina/Anastasija (LAT) και Ahtiainen/Lahti (FIN), στο οποίο νικήτριες αναδείχτηκαν οι Λετονές.

Ταυτόχρονα, ο διαιτητής εθνικών τουρνουά beach volley διηύθυνε αγώνες για τον όμιλο C των ανδρών και τον όμιλο Ε των γυναικών της εν λόγω διοργάνωσης, οι οποίοι έλαβαν χώρα από τις 25 έως τις 27 Μαΐου, στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Γ. Κατσιάρας μάλιστα, ήταν Β' Διαιτητής στον Τελικό των Ανδρών μεταξύ των Houmann/Møllgaard (DEN) και Cottafava/Nicolai (ΙΤΑ), στον οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι Ιταλοί.Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Χορηγοί

Επικοινωνία

Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου 1,
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Ν. Φάληρο Αθήνα 18547
210 4825783
210 4825783
info@sydpeaaa.gr
Περιοχή Χρηστών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) του sydpeaaa.gr

© 2015   sydpeaaa.gr