Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ανακοινώσεις

Οι βραβεύσεις που πραγματοποίησε ο ΣΥΔΠΕΑΑΑ στην κοπή της πίτας



Σε μία σειρά από βραβεύσεις προέβη την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ο ΣΥΔΠΕΑΑΑ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων Καταρράκτης «Πέτρινο». Οι εν λόγω βραβεύσεις αφορούσαν τα μέλη του Συνδέσμου που αποχώρησαν από την ενεργό δράση, τους διεθνείς διαιτητές, τους χορηγούς, τους νέους διαιτητές, τους αριστεύσαντες στις εξετάσεις και τους διαιτητές που διηύθυναν τους περισσότερους αγώνες στις κατηγορίες της ΕΣΠΑΑΑ για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Αναλυτικότερα, η αρχή έγινε με την Τιμής Ένεκεν βράβευση των διαιτητών Κυριακής Κρανία και Ιορδάνη Παγκοζίδη, οι οποίοι αποχώρησαν από την ενεργό δράση, με τον τελευταίο να συνεχίζει πλέον από τον ρόλο του Παρατηρητή Διαιτησίας. Η απονομή έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΣΠΑΑΑ, Χρήστο Σύλλα και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΣΠΑΑΑ, Παναγιώτη Καπάνταη. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης Ονόπας, Διεθνής διαιτητής και πρώην πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΑΑΑ, απένειμε Τιμής Ένεκεν βραβείο στον Αλέξανδρο Σταρίδα, λόγω της αποχώρησής του από την ενεργό δράση.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις στους Διεθνείς διαιτητές του Συνδέσμου για τη συμμετοχή τους σε σημαντικές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις το 2022. Έτσι, ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, απένειμε βραβείο στον Επαμεινώνδα Γεροθόδωρο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2022, στο FIVB VNL 2022 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων Γυναικών 2022, ενώ ο Κωνσταντίνος Βουδούρης παρέλαβε βραβείο για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών Κ19 2022 από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ και πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΑ, Νεκτάριο Χαλβατζή. Ακολούθησε η βράβευση από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΔΒΕ, Σταύρο Μαυρικίδη στον Νίκο Φραγκάκη για τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Κ18 2022, στον τελικό του European Silver League Γυναικών 2022 και στον τελικό του CEV Challenge Cup Ανδρών 2022. Καθώς ο Ν. Φραγκάκης απουσίαζε για αγώνα στο εξωτερικό, το βραβείο για λογαριασμό του παρέλαβε ο Μιχάλης Τσιντομηνάς.
Επιπρόσθετα, ο Δημήτρης Ονόπας βραβεύθηκε από το Μέλος της ΚΕΔ ΕΟΠΕ και Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της CEV, Γιώργο Γεωργουλέα, για τη συμμετοχή του στο Final-4 του European Silver League Ανδρών 2022, ενώ η Λεμονιά Μουλά βραβεύτηκε από τον Χ. Σύλλα για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών Κ17 2022 και η Ειρήνη Μουλά από τον Πρόεδρο της ΟΔΒΕ, Φώτη Πέρρο, για τη συμμετοχή της στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες 2022.
Παράλληλα, βραβεία παρέλαβαν, από το Μέλος της ΚΕΔ ΕΟΠΕ, Τρύφων Γεωργόπουλο, ο Χρήστος Κούβελος για τη συμμετοχή του στο 2022 FISU World University Beach Volleyball Championship και στο World Beach Pro Tour 2022, καθώς και η Παναγιώτα Ράντσιου, για τη συμμετοχή της Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley Κ19 2022 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ18 2022, από τον Γραμματέα της ΚΕΔ ΕΟΠΕ, Βασίλη Ράπτη.
Έπειτα πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΥΔΠΕΔΑΠ, Γιώργο Βελώνη και τον Παναγιώτη Ρουσάκη, πρώην διεθνή διαιτητή, η απονομή των βραβείων «Φανούρης Αγάθος» στους Νίκο Τσίτσικα, Θεόδωρο Σταυρόπουλο, Μαρία Σταθοπούλου, Δήμητρα Οικονόμου, Χρήστο Κουρτεσιώτη και Ειρήνη Σπίγγου για την καλύτερη επίδοση στις εξετάσεις ΟΔΒΕ 2022, αλλά και στις Χριστίνα Κατερλή και Ειρήνη Σπίγγου για την καλύτερη επίδοση στο τεστ ΚΕΔ/ΕΟΠΕ 2022.
Επιπλέον, ο ΣΥΔΠΕΑΑΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία «Καταρράκτης», τίμησε τα μέλη του που διηύθυναν τους περισσότερους αγώνες στις κατηγορίες της ΕΣΠΑΑΑ για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, προσφέροντάς τους ισάριθμες δωροεπιταγές. Τον μεγαλύτερο αριθμό αγώνων (131) κατέγραψε ο Χριστόφορος Παυλάκης, με τους Νίκο Τσίτσικα και Ελεάνα Μισιάκα να κατατάσσονται δεύτεροι (από 127 αγώνες έκαστος) και την τρίτη θέση να καταλαμβάνει ο Φραγκίσκος Βαρατάσης (125 αγώνες). Η απονομή των δωροεπιταγών έγινε από τον Βαγγέλη Σαλαπατάρα, εκ μέρους του «Καταρράκτη».
Επίσης, το ΔΣ του ΣΥΔΠΕΑΑΑ τίμησε τους χορηγούς του, απονέμοντάς τους ευχαριστήριες πλακέτες. Συγκεκριμένα, ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Ιωάννης Βερούτης, απένειμε τη σχετική πλακέτα στη Σύμβουλο της 7ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, Αναστασία Αντωνιάδου -Παλαιάκη για την παραχώρηση της αίθουσας επιμορφωτικών συγκεντρώσεων, ο Πρόεδρος του ΣΥΔΠΕΑΑΑ, Σπύρος Πρέντζας έδωσε την πλακέτα στον Βαγγέλη Σαλαπατάρα για την ευγενική χορηγία του «Καταρράκτη» και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΦΕΕΟΠ, Κώστας Σωτηρόπουλος, απένειμε την ευχαριστήρια πλακέτα στην Datamed SA για την ευγενική της χορηγία. Την πλακέτα για λογαριασμό της εταιρείας παρέλαβε ο Χρήστος Μαύρος. Τέλος, οι Φ. Πέρρος και Σ. Μαυρικίδης παρέδωσαν τα πτυχία στους νέους διαιτητές του Συνδέσμου, οι οποίοι παρακολούθησαν την πρόσφατη σχολή διαιτησίας του Οκτωβρίου.



Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Χορηγοί

Επικοινωνία

Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου 1,
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Ν. Φάληρο Αθήνα 18547
210 4825783
210 4825783
info@sydpeaaa.gr
Περιοχή Χρηστών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) του sydpeaaa.gr





© 2015   sydpeaaa.gr