Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ανακοινώσεις

Με 50 μέλη και 6 εισηγητές ο ΣΥΔΠΕΑΑΑ στο 30ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Διαιτητών



Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, το 30ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτητών Πετοσφαίρισης, το οποίο διοργάνωσε η Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλλεϋ Ελλάδος, σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΠΕ. Το εν λόγω σεμινάριο, το οποίο περιλάμβανε εισηγήσεις υψηλού επιπέδου, παρακολούθησε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η πλειοψηφία των Ελλήνων ρέφερι που διαιτητεύουν στις Εθνικές κατηγορίες, καθώς και οι παρατηρητές διαιτησίας.

Την πρώτη μέρα του σεμιναρίου, χαιρετισμούς απηύθυναν οι Γιώργος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Γιάννης Κοντζιάς, Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, αλλά και ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, ενώ μήνυμα απέστειλε και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος. Παράλληλα, στο συνέδριο τιμήθηκαν για την προσφορά τους στη διαιτησία, ο αποχωρήσας από την ενεργό δράση διεθνής διαιτητής, Στέφανος Βασιλειάδης, ο διεθνής διαιτητής του Συνδέσμου μας, Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος, για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και ο Μιχάλης Θεμελής για τη συμμετοχή του ως challenge referee στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε και η απονομή του βραβείου του καλύτερου διαιτητή της περυσινής Volleyleague στον διεθνή ρέφερι του Συνδέσμου μας, Αλέξανδρο Μυλωνάκη, ενώ το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τους συμμετέχοντες να υποβάλλονται σε τεστ γνώσεων των κανονισμών διαιτησίας.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι στους εισηγητές του 30ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονταν 6 μέλη του Συνδέσμου μας (Κ. Βουδούρης, Ε. Γεροθόδωρος, Γ. Γεωργουλέας, Σ. Μαυρικίδης, Α. Μυλωνάκης, Β. Ράπτης) ενώ το «παρών» έδωσαν συνολικά 50 μέλη του ΣΥΔΠΕΑΑΑ.



Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Χορηγοί

Επικοινωνία

Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου 1,
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Ν. Φάληρο Αθήνα 18547
210 4825783
210 4825783
info@sydpeaaa.gr
Περιοχή Χρηστών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) του sydpeaaa.gr





© 2015   sydpeaaa.gr