Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ανακοινώσεις

Παρουσία του ΣΥΔΠΕΑΑA σε όλους τους τελικούς του Διεθνούς Ios FuturesΜε παρουσία διαιτητών του Συνδέσμου μας και στους 4 τελικούς ολοκληρώθηκε το Ios Futures, το διεθνές τουρνουά Ανδρών και Γυναικών της FIVB Beach Pro Tour 2022, το οποίο διεξήχθη στην παραλία Μυλοπότας της Ίου από την Τετάρτη 29 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα, ο Χρήστος Κούβελος, διεθνής διαιτητής μας, ήταν Α’ διαιτητής στον Τελικό των Ανδρών, ενώ η επίσης διεθνής μας ρέφερι, Παναγιώτα Ράντσιου ήταν Β’ διαιτητής στον Τελικό των Γυναικών.

Παράλληλα, η Χριστίνα Κατερλή ήταν Β’ Διαιτητής στον Μικρό Τελικό των Ανδρών, με τους Έλενα Λιδωρικιώτη και Γιώργο Κατσιάρα να είναι Α’ και Β’ Διαιτητής αντίστοιχα στον Μικρό Τελικό των Γυναικών.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι τον ΣΥΔΠΕΑΑΑ στο εν λόγω τουρνουά εκπροσώπησαν συνολικά οι εξής διαιτητές (με αλφαβητική σειρά): Κατερλή Χριστίνα, Κατσιάρας Γιώργος, Κούβελος Χρήστος (Διεθνής), Λιδωρικιώτη Έλενα, Οικονόμου Δήμητρα, Ράντσιου Παναγιώτα (Διεθνής) και Σταθοπούλου Μαρία.Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Χορηγοί

Επικοινωνία

Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου 1,
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Ν. Φάληρο Αθήνα 18547
210 4825783
210 4825783
info@sydpeaaa.gr
Περιοχή Χρηστών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) του sydpeaaa.gr

© 2015   sydpeaaa.gr