Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ανακοινώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή νέων διαιτητών πετοσφαίρισης



Απόλυτα επιτυχημένα ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (11/11) τα μαθήματα της σχολής νέων διαιτητών πετοσφαίρισης που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής στα ΤΕΦΑΑ στη Δάφνη.

Στην σχολή πήραν μέρος 62 νέοι από σχεδόν όλες τις περιοχές της Αττικής και της Χαλκίδας οι οποίοι παρακολούθησαν τα μαθήματα με μεγάλο ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα η διαδραστικότητα του μαθήματος σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές παρουσιάσεις των Ονόπα Δημήτρη και Βουδούρη Κων/νο από το Δ.Σ. του συνδέσμου έκαναν το μάθημα απλό και κατανοητό για όλους.

Στην επιτυχία της νέας σχολής μεγάλη συμβολή και τους ευχαριστούμε για αυτό είχαν τα μέλη μας Γεωργουλέας Γιώργος και Μυλωνάκης Αλέξανδρος που με τις γνώσεις τους έδωσαν στα νέα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα το ρόλο του διαιτητή.

Τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (11/11) με τους υποψήφιους διαιτητές να δίνουν γραπτές εξετάσεις σε θέματα κανονισμών και φύλλου αγώνα.

Οι επιτυχόντες μετά από την πρακτική του φύλλου αγώνα που θα κάνουν στα γήπεδα θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της διαιτησίας. Από μεριάς του Δ.Σ. θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλές διαιτησίες.



Φωτογραφίες:

Επιστροφή

Χορηγοί

Επικοινωνία

Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου 1,
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Ν. Φάληρο Αθήνα 18547
210 4825783
210 4825783
info@sydpeaaa.gr
Περιοχή Χρηστών

Newsletter

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter) του sydpeaaa.gr





© 2015   sydpeaaa.gr